Списание за дизайн
Списание за дизайн
Пакетирани Коктейли

Boho Ras

Пакетирани Коктейли Boho Ras продава пакетирани коктейли, приготвени с най-добрите местни индийски спиртни напитки. Продуктът носи бохемска вибрация, която улавя нетрадиционния артистичен начин на живот, а визуалните изображения на продукта са абстрактното изобразяване на бръмчането, което потребителят получава след като изпие коктейла. Той перфектно е успял да постигне средната точка, където се срещат Global и Local, където те се сливат, за да образуват Glocal вибрация за продукта. Boho Ras продава чисти спиртни напитки в бутилки от 200 ml и пакетирани коктейли в бутилки от 200 ml и 750 ml.

Име на проекта : Boho Ras, Име на дизайнерите : Abhijeet Thakur, Име на клиента : Abhijeet Thakur.

Boho Ras Пакетирани Коктейли

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайнерско интервю за деня

Интервюта със световно известни дизайнери.

Прочетете най-новите интервюта и разговори за дизайн, креативност и иновации между дизайнерския журналист и световноизвестните дизайнери, художници и архитекти. Вижте най-новите дизайнерски проекти и награждавани дизайни от известни дизайнери, художници, архитекти и новатори. Открийте нови идеи за творчество, иновации, изкуства, дизайн и архитектура. Научете за дизайнерските процеси на страхотни дизайнери.