Списание за дизайн
Списание за дизайн
Опаковката За Сок

Pure

Опаковката За Сок Основата на концепцията за Pure Juice е емоционален елемент. Разработената концепция за именуване и дизайн е насочена към чувствата и емоциите на клиента, те обслужват целта да спрат човека до нужния рафт и да ги накарат да го изберат от множеството други марки. Пакетът изразява ефектите на плодовите екстракти, цветните шарки, директно отпечатани върху стъклена бутилка, наподобяваща формата на плодове. Визуално подчертава образа на естествените продукти.

Арт Инсталацията

Pretty Little Things

Арт Инсталацията Pretty Little Things изследва света на медицинските изследвания и сложните образи, които се виждат под микроскоп, преинтерпретирайки ги в съвременни абстрактни модели чрез взривовете на жива флуорна цветова палитра. С дължина над 250 метра, с над 40 индивидуални произведения на изкуството, това е мащабна инсталация, която представя красотата на научните изследвания пред публиката.

Инсталацията

The Reflection Room

Инсталацията Вдъхновен от червения цвят, който символизира късмета в китайската култура, The Reflection Room е пространствено изживяване, което е създадено изцяло от червени огледала, за да създаде безкрайно пространство. Вътре типографията играе ролята на свързване на аудиторията с всяка от основните ценности на китайската Нова година и подтиква хората да размишляват за годината, която е била, и предстоящата година.

Активирането На Събитията

Home

Активирането На Събитията Домът обхваща носталгията по личния дом и е комбинация от старо и ново. Винтидж картини от 1960 г. покриват задната стена, малки лични меморанта са разпръснати по целия дисплей. Заедно тези неща са преплетени в маса от струни, образуващи се заедно като една история, където в очакване на зрителя стои, тя разкрива съобщение.

Арт Инсталацията

The Future Sees You

Арт Инсталацията The Future Sees You представя красотата на оптимизма, възприет от младия творчески възрастен - бъдещите мислители, новатори, дизайнери и художници от вашия свят. Динамична визуална история, проектирана през 30 прозореца на 5 нива, очите блестят през жив цветен спектър, а на моменти изглежда, че следват тълпата, докато те гледат с увереност в нощта. Чрез тези очи те виждат бъдещето, мислителя, новатора, дизайнера и художника: утрешните творци, които ще променят света.

Цигареният Филтър

X alarm

Цигареният Филтър X аларма, е аларма за пушачите, за да ги накарат да осъзнаят какво правят на себе си, докато го правят. Този дизайн е от ново поколение филтри за цигари. Този дизайн може да бъде добър заместител на скъпите реклами срещу тютюнопушенето и има по-голямо влияние върху умовете на пушачите, отколкото всяка друга негативна реклама. Той има много проста структура, филтрите са подпечатани с невидимо мастило, което покрива отрицателната област на скицата и с всеки бут скицата ще изглежда по-ясна, така че с всеки пух ще видите, че сърцето ви става по-тъмно и знаете какво се случва с вас.