Списание за дизайн
Списание за дизайн
Хранителен Пакет

Kuniichi

Хранителен Пакет Традиционната японска консервирана храна Tsukudani не е добре позната в света. Задушено ястие на база соев сос, съчетаващо различни морски дарове и сухоземни съставки. Новият пакет включва девет етикета, предназначени да модернизират традиционните японски модели и да изразят характеристиките на съставките. Новото лого на марката е проектирано с очакването да продължи тази традиция през следващите 100 години.

Медът

Ecological Journey Gift Box

Медът Дизайнът на подаръчната кутия с мед е вдъхновен от "екологичното пътешествие" на Шеннонджия с изобилие от диви растения и добра природна екологична среда. Опазването на местната екологична среда е творческата тема на дизайна. Дизайнът възприема традиционното китайско изкуство за марионетки, отрязани от хартия и сенки, за да покаже местната природна екология и пет редки и застрашени защитени първокласни животни. Върху опаковъчния материал се използва груба трева и дървесна хартия, което представлява концепцията за природата и опазването на околната среда. Външната кутия може да се използва като изящна кутия за съхранение за повторна употреба.

Инфографиката С Анимиран Gif

All In One Experience Consumption

Инфографиката С Анимиран Gif Проектът „Всичко в едно консумация“ е инфографика с големи данни, показваща информация като цел, вид и консумация на посетителите на сложни търговски центрове. Основното съдържание е съставено от три представителни статистики, получени от анализа на големите данни, и те са подредени отгоре надолу според реда на важността. Графиките са направени с помощта на изометрични техники и са групирани в използване на представителния цвят на всеки предмет.

Филм Плакат

Mosaic Portrait

Филм Плакат Художественият филм „Мозаечен портрет“ беше пуснат като концептуален плакат. Основно разказва историята на момиче, което е било насилвано сексуално. Уайт обикновено има метафората на смъртта и символа на целомъдрието. Този плакат избира да скрие посланието на „смъртта“ зад тихото и нежно състояние на момиче, така че да подчертае по-силната емоция зад мълчанието. В същото време дизайнерът интегрира художествени елементи и сугестивни символи в картината, предизвиквайки по-обширно мислене и изследване на филмови произведения.

Кристалната Светлинна Скулптура

Grain and Fire Portal

Кристалната Светлинна Скулптура Съставена от дърво и кварцов кристал, тази органична светлинна скулптура използва устойчиво извличане на дървесина от резервен запас от състарена дървесина от тиково дърво. Източена от десетилетия от слънцето, вятъра и дъжда, дървесината след това се оформя ръчно, шлифова, изгаря и завършва в съд за държане на LED осветление и използване на кварцови кристали като естествен дифузьор. 100% естествени непроменени кварцови кристали се използват във всяка скулптура и са на приблизително 280 милиона години. Използват се различни техники за довършителни работи с дърво, включително методът Shou Sugi Ban за използване на огън за запазване и контрастен цвят.

Мобилното Приложение

DeafUP

Мобилното Приложение DeafUP предизвиква значението на образованието и професионалния опит за общността на глухите в Източна Европа. Те създават среда, в която слуховите специалисти и глухите студенти могат да се срещнат и да си сътрудничат. Съвместната работа ще бъде естествен начин за овластяване и мотивиране на глухите хора да станат по-активни, да повишат талантите си, да усвоят нови умения, да направят промяна.