Списание за дизайн
Списание за дизайн
Офис

Blossom

Офис Въпреки че е офис, той използва смела комбинация от различни материали, а зелената структура за засаждане дава усещане за перспектива през деня. Дизайнерът осигурява само пространство, а жизнеността на пространството все още зависи от собственика, използвайки силата на природата и уникалния стил на дизайнера! Офисът вече не е единична функция, дизайнът е по-разнообразен и той ще бъде използван в голямо и открито пространство, за да създаде различни възможности между хората и околната среда.

Офисът

Dunyue

Офисът По време на процеса на разговори дизайнерите позволяват на дизайна не само пространственото разделение на интериора, но и връзката на града / пространството / хората заедно, така че средата и пространството с ниски ключове да не се конфликтират в града, а денят да е скрита фасада на улицата, нощ. Тогава тя се превръща в стъклена лайтбокс в град.

Трапезария

Elizabeth's Tree House

Трапезария Демонстрация на ролята на архитектурата в лечебния процес, Къщата на дърветата на Елизабет е нов павилион за хранене за терапевтичен лагер в Килдаре. Обслужвайки деца, възстановяващи се от сериозни заболявания, пространството образува дървен оазис насред дъбова гора. Динамична, но функционална система за диагностициране на дървен материал включва експресивен покрив, обширно остъкляване и цветна облицовка от лиственица, създавайки вътрешно пространство за хранене, което формира диалог със заобикалящото езеро и гора. Дълбоката връзка с природата на всички нива насърчава удобството на потребителя, релаксацията, изцелението и очарованието.

Мулти Търговското Пространство

La Moitie

Мулти Търговското Пространство Името на проекта La Moitie произлиза от френския превод на половината, а дизайнът правилно отразява това от баланса, постигнат между противоположни елементи: квадрат и кръг, светло и тъмно. Като се има предвид ограниченото пространство, екипът се стреми да установи както връзка, така и разделение между двете отделни зони за търговия на дребно чрез прилагане на два противоположни цвята. Макар че границата между розовото и черното пространство е ясна, но също така се размива в различни перспективи. Спирално стълбище, наполовина розово и наполовина черно, е разположено в центъра на магазина и осигурява.

Медицинският Център За Красота

LaPuro

Медицинският Център За Красота Дизайнът е повече от добра естетика. Това е начинът, по който се използва пространството. Медицинският център интегрира формата и функционира като едно цяло. Разбиране на исканията на потребителите и да им даде опит за всички фини докосвания в заобикалящата ни среда, които се чувстват облекчаващи и искрено грижовни. Дизайнът и новата технологична система предоставят решения на потребителя и лесни за управление. Имайки предвид здравето, благополучието и медицината, центърът прие екологично устойчиви материали и следи процеса на изграждане. Всички елементи са интегрирани в дизайна, където е наистина подходящ за потребителите.

Дизайнът На Домашната Архитектура

Bienville

Дизайнът На Домашната Архитектура Логистиката на това работещо семейство изискваше те да бъдат у дома за дълги периоди, което освен работа и училище стана разрушително за тяхното здраве. Те започнаха да обмислят, както много семейства, дали преместване в предградията, обмен на близост до градските удобства за по-голям задния двор, за да се увеличи достъпът на открито. Вместо да се отдалечават далеч, те решават да построят нова къща, която да преразгледа ограниченията на домашния живот на закрито на малък градски лот. Организационният принцип на проекта беше да се създаде възможно най-голям достъп на открито от общинските райони.