Списание за дизайн
Списание за дизайн
Сервизът

Miyajima Insurance

Сервизът Концепцията на проекта е "да се свърже офисът с града", възползвайки се от околната среда. Сайтът се намира на мястото, където прави преглед на града. За да се постигне това, е прието пространство с форма на тунел, което преминава от входната врата до края на офис пространството. Линията на дървения таван и черната празнина, на която са монтирани светлини и климатични тела, подчертават посоката към града.

Тапицирани Акустични Панели

University of Melbourne - Arts West

Тапицирани Акустични Панели Нашата кратка беше да доставим и инсталираме множество фабрично обвити акустични панели с различни размери, ъгли и форми. Първоначалните прототипи забелязаха промени както в дизайна, така и във физическите средства за инсталиране и окачване на тези панели от стените, таваните и от долната страна на стълбищата. В този момент разбрахме, че настоящите собствени висящи системи за таванни панели не са адекватни за нашите нужди и създадохме свои собствени.

Ресторант

Yuyuyu

Ресторант На пазара днес в Китай има доста много от тези смесени съвременни дизайни, които обикновено се основават на традиционните дизайни, но с модерни материали или с нови изрази. Yuyuyu е китайски ресторант, дизайнерите са създали нов начин за изразяване на ориенталски дизайн, нова инсталация, съставена от линии и точки, които са разширени от вратата до вътрешността на ресторанта. С промяната на времената, естетическата оценка на хората също се променя. За съвременния ориенталски дизайн иновациите са много необходими.

Ресторант

Yucoo

Ресторант С постепенната зрялост на естетиката и естетическите промени на човека, модерният стил, който подчертава себе си и индивидуалност, се превърна във важните елементи на дизайна. Този случай е ресторант, дизайнерът иска да създаде младежки космически опит за потребителите. Светлосините, сивите и зелените растения създават естествен комфорт и небрежност за пространството. Полилеят, изработен от ръчно тъкани ратан и метал, обяснява сблъсъка между човека и природата, показвайки жизнеността на целия ресторант.

Магазин

Formal Wear

Магазин Магазините за мъжки дрехи често предлагат неутрален интериор, който влияе негативно на настроението на посетителите и следователно намалява процента на продажбите. За да привлечете хората не само да посещават магазин, но и да купуват продукти, които са представени там, пространството трябва да вдъхновява и разпространява доброто веселие. Ето защо дизайнът на този магазин използва специални функции, вдъхновени от изработката на шиене и различни детайли, които ще привлекат вниманието и ще разпространят доброто настроение. Оформлението на открито пространство, което се раздели на две зони, е проектирано и за свободата на клиентите по време на пазаруването.

Жилищният

Shkrub

Жилищният Къщата в Шкруб се появи от любов и от любов - влюбена двойка с три деца. ДНК на къщата включва структуриращите естетически принципи, които намират вдъхновение в украинската история и култура, вдъхновени от японската мъдрост. Елементът на земята като материал се усеща в структурни аспекти на дома, като оригиналния покрив със соломен покрив и в красивите и плътни текстурирани глинени стени. Идеята за отдаване на почит, като основател, може да се усети в целия дом, като деликатна водеща нишка.