Списание за дизайн
Списание за дизайн
Кафене И Ресторант

Roble

Кафене И Ресторант Идеята за неговия дизайн бе взета от американската пържола и димни къщи и в резултат на изследователския екип от първата фаза изследователският екип реши да използва дърво и кожа с тъмни цветове като черно и зелено, заедно със златото и розата златото е взето с топла и лека луксозна светлина. Характеристиките на дизайна са 6 големи окачени полилея, които се състоят от 1200 ръчно изработени анодизирани стомани. Както и 9-метров бар брояч, който е покрит с чадър от 275 сантиметра, който се състои от красиви и различни бутилки, без никаква опора, покриваща бара.

Архитектоничните Изследвания И Разработки

Technology Center

Архитектоничните Изследвания И Разработки Архитектоничният проект на Технологичния център е като ориентир интегрирането на архитектурния ансамбъл в околния пейзаж, тихо и приятно пространство. Тази дефинираща Идея прави ансамбъла хуманизирана забележителност, предназначена за необходимото интелектуално потапяне на изследователите, които ще действат в него, изразено в пластичното и конструктивното му намерение. Поразяващият и интегриран дизайн на покривите във вдлъбната и изпъкнала форма почти докосват акцентираните хоризонтални линии, определящи по този начин основните характеристики на архитектоничния комплекс.

Интериорният Дизайн

Gray and Gold

Интериорният Дизайн Сивият цвят се счита за скучен. Но днес този цвят е един от облегалките за глава в такива стилове като лофт, минимализъм и хай-тек. Сивото е цвят на предпочитание за уединение, малко спокойствие и почивка. Най-вече кани тези, които работят с хора или са ангажирани с познавателни изисквания, като общ интериорен цвят. Стените, таванът, мебелите, завесите и подовете са сиви. Нюансите и наситеността на сивото са различни само. Златото беше добавено от допълнителни детайли и аксесоари. Акцентиран е от рамката на картината.

Къща

Santos

Къща Използвайки дървото като основен конструктивен елемент, къщата измества двете си нива в разрез, генерира остъклен покрив, който да се интегрира с контекста и да позволи на естествената светлина да влезе. Пространството с двойна височина артикулира тази връзка между приземния етаж, горния етаж и пейзажа. Метален покрив над светлината на небето лети, предпазвайки го от появата на западното слънце и официално възстановява обема, рамкирайки визията на природната среда. Програмата е артикулирана чрез локализиране на обществени нужди на партера и частни приложения на горния етаж.

Търговският Интериорен Дизайн

KitKat

Търговският Интериорен Дизайн Представете концепцията и цялостната марка по иновативен начин чрез дизайна на магазина, специално за канадския пазар и клиентела Yorkdale. Използване на опита от предишни изскачащи и международни локации за иновации и преосмисляне на цялото преживяване. Създайте ултрафункционален магазин, който ще работи добре за много голям трафик, сложно пространство.

Интериорният Дизайн

Arthurs

Интериорният Дизайн Съвременен северноамерикански грил, коктейлен салон и тераса на покрива, разположен в Мидтаун Торонто, празнувайки изискано класическо меню и снизходителни напитки с подпис. Ресторантът на Артур има три обособени пространства за хранене (зона за хранене, бар и вътрешен двор), които се чувстват едновременно интимни и просторни. Таванът е уникален по своя дизайн от фасетирани дървени плоскости с дървен фурнир, конструиран да подобри осмоъгълната форма на помещението и имитира външния вид на изрязан кристал, висящ отгоре.