Списание за дизайн
Списание за дизайн
Кафе Машина

Lavazza Desea

Кафе Машина Любезна машина, проектирана да предлага пълния пакет от италианска кафе култура: от еспресо до автентично капучино или лате. Сензорният интерфейс подрежда селекциите в две отделни групи - една за кафе и една за мляко. Напитките могат да бъдат персонализирани с усилващи функции за температура и млечна пяна. Необходимото обслужване е посочено в центъра с осветени икони. Машината се предлага със специална стъклена чаша и прилага езика на формата на Lavazza с контролирана повърхност, изискани детайли и специално внимание към цветовете, материалите и усилвателите; завършек.

Кафе Машина

Lavazza Idola

Кафе Машина Перфектно решение за любителите на кафето, които търсят подходящо италианско еспресо изживяване у дома. Чувствителният на допир потребителски интерфейс с акустична обратна връзка има четири селекции и функция за повишаване на температурата, предлагаща индивидуално изживяване за всеки вкус или повод. Машината посочва липсваща вода, контейнер с пълни капачки или необходимостта от отстраняване на камъка чрез допълнителни светещи икони и капещата тава може да се регулира лесно. Дизайнът със своя открит дух, качествена повърхност и изискана детайлност е еволюция на утвърдения език на Lavazza.

Машина За Еспресо

Lavazza Tiny

Машина За Еспресо Малка, приятелска машина за еспресо, която носи автентично италианско кафе изживяване в дома ви. Дизайнът е радостно средиземноморски - съставен от основни официални градивни елементи - празнуване на цветове и прилагане на дизайнерския език на Lavazza при напластяване и детайлизиране. Основната обвивка е направена от едно парче и има меки, но прецизно контролирани повърхности. Централният гребен добавя визуална структура, а фронталният модел повтаря хоризонталната тема, често присъстваща на продуктите на Lavazza.

Диванът

Gloria

Диванът Дизайнът е не само външна форма, но е и изследване на вътрешната структура, ергономията и същността на един обект. В този случай формата е много силен компонент и именно рязането, дадено на продукта, му придава своята особеност. Предимството на Gloria е силата да бъде 100% персонализиране, добавяне на различни елементи, материали и облицовки. Голямата особеност са всички допълнителни елементи, които могат да се добавят с магнитите върху структурата, придавайки на стотиците различни форми.

Стъклена Ваза

Jungle

Стъклена Ваза Вдъхновен от природата, предпоставката на колекцията от стъкло на Джунглата е да създава предмети, които печелят своята стойност от качеството, дизайна и материала. Простите форми отразяват спокойствието на средата, като в същото време са безтегловни и силни. Вазите са издухани в устата и оформени на ръка, подписани и номерирани. Ритъмът на процеса на изработка на стъкло гарантира, че всеки предмет от колекцията на джунглата има уникална игра на цветове, имитираща движението на вълните.

Ваза

Rainforest

Ваза Вазите Rainforest са смесица от 3D проектирани форми и традиционна скандинавска техника за пара. Ръчно оформените парчета имат изключително дебело стъкло с безтегловност плаващи пръски цвят. Колекцията, направена от студио, е вдъхновена от контрастите на природата и как създава хармония.