Списание за дизайн
Списание за дизайн
Часовник

Reverse

Часовник Докато времето лети, часовниците останаха същите. Реверсът не е обикновен часовник, а обръщането, минималистичен дизайн на часовника с фини промени, което го прави един вид. Ръката, обърната навътре, се върти във външния пръстен, за да посочи часа. Малката ръка, обърната навън, стои сама и се върти, за да посочи минутите. Реверсът е създаден чрез премахване на всички елементи на часовника, с изключение на неговата цилиндрична основа, от там въображението пое. Този дизайн на часовника има за цел да ви напомни да прегърнете времето.

Трапезната Маса

Ska V29

Трапезната Маса Масата от масивна естествена лиственица дърво работи с машини за цифрово управление и завършена на ръка, особеността е формата, която припомня положението на дърветата, разрушена от бурята Вая, която удари Доломитите и представена от самите оси от лиственица от масивна дървесина. Полираната на ръка повърхност прави повърхността непрозрачна и гладка на пипане и подобрява вените и формите й. Основата, направена от прахово боядисана стомана, представлява борова гора преди преминаването на бурята.

Кинетичното Шоу За Електронни Барабани

E Drum

Кинетичното Шоу За Електронни Барабани Вдъхновен от жиросфера. шоуто съчетава редица елементи, които заедно създават изключително изживяване. Инсталацията променя формата си и създава динамична среда за изпълнение на барабаниста. Edrum разбива бариерата между звукова светлина и пространство, всяка нота се превежда в светлина.

Чашата За Вино

30s

Чашата За Вино Чашата за вино от 30-те години на Саара Корпи е специално проектирана за бяло вино, но може да се използва и за други напитки. Той е направен в горещ магазин, използвайки стари техники за издухване на стъкло, което означава, че всяко парче е уникално. Целта на Saara е да създаде висококачествено стъкло, което да изглежда интересно от всички ъгли и когато се напълни с течност, позволява на светлината да се отразява от различни ъгли, добавяйки допълнително удоволствие към пиенето. Нейното вдъхновение за виното от 30-те години идва от предишния й дизайн на коняк от 30-те години, като двата продукта споделят формата на чашата и игривостта.

Килим

Hair of Umay

Килим Изработен в древна номадска техника, защитен от Списъка на нематериалното културно наследство на ЮНЕСКО, нуждаещ се от спешно съхраняване, този килим извлича най-доброто от вълна благодарение на градиентни нюанси на вълната и фино шевни ръце, което създава обемна текстура. 100 процента ръчно изработен, този килим е направен с помощта на естествени нюанси на вълна плюс жълтеникав тон, обагрени с лук черупка. Златна нишка, която минава през килима, прави изявление и напомня на косата, свободно течаща на вятъра - косата на номадската богиня Умай - покровителка на жени и деца.

Кафе Машина

Lavazza Desea

Кафе Машина Любезна машина, проектирана да предлага пълния пакет от италианска кафе култура: от еспресо до автентично капучино или лате. Сензорният интерфейс подрежда селекциите в две отделни групи - една за кафе и една за мляко. Напитките могат да бъдат персонализирани с усилващи функции за температура и млечна пяна. Необходимото обслужване е посочено в центъра с осветени икони. Машината се предлага със специална стъклена чаша и прилага езика на формата на Lavazza с контролирана повърхност, изискани детайли и специално внимание към цветовете, материалите и усилвателите; завършек.