Списание за дизайн
Списание за дизайн
Обществото

Quadrant Arcade

Обществото Изброената аркада от II клас е превърната в приветливо присъствие на улицата чрез подреждане на правилната светлина на правилното място. Като цяло, осветеността на околната среда се използва целостно и нейните ефекти се поставят йерархично, за да се постигнат вариации в светлинното моделиране, които създават интерес и насърчават увеличеното използване на пространството. Стратегическото включване за проектиране и поставяне на висящия динамичен елемент беше управлявано заедно с художника, така че визуалните ефекти да изглеждат по-фини, отколкото завладяващи. С избледняването на дневната светлина елегантната структура се подчертава от ритъма на електрическото осветление.

Име на проекта : Quadrant Arcade, Име на дизайнерите : Cehao Yu, Име на клиента : AECOM.

Quadrant Arcade Обществото

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.