Списание за дизайн
Списание за дизайн
Уебсайтът

Travel

Уебсайтът Дизайнът използва минималистичен стил, за да не се претоварва потребителското изживяване с ненужна информация. Също така е много трудно да се използва минималистичен стил в туристическата индустрия, тъй като паралелно с опростен и ясен дизайн, потребителят трябва да получи пълна информация за пътуването си и това не е лесно да се комбинира.

Име на проекта : Travel , Име на дизайнерите : Saltanat Tashibayeva, Име на клиента : Saltanat Tashibayeva.

Travel  Уебсайтът

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.