Списание за дизайн
Списание за дизайн
Брандирането И Опаковането

Leman Jewelry

Брандирането И Опаковането Визуалното решение на новата идентичност на Leman Jewelry беше изцяло нова система за излагане на лукса, изящното, но изтънчено и минимално усещане. Новото лого, вдъхновено от работния процес на Leman, тяхната услуга за дизайн на висша мода, чрез изработване на всички диамантени форми, заобикалящи символ на звезда или искрица, създавайки сложен символ и също отеквайки блестящия ефект на диаманта. След това всички материали за обезпечение са произведени с висококачествени детайли, за да подчертаят и обогатяват луксозността на всички нови визуални елементи на марката.

Име на проекта : Leman Jewelry, Име на дизайнерите : M — N Associates, Име на клиента : Leman Jewelry Vietnam.

Leman Jewelry Брандирането И Опаковането

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.