Списание за дизайн
Списание за дизайн
Маса

Grid

Маса Решетката е маса, проектирана от решетъчна система, вдъхновена от традиционната китайска архитектура, където тип дървена конструкция, наречена Дугонг (Dou Gong), се използва в различни части на сграда. Чрез използването на традиционна блокираща дървена структура, сглобяването на маса също е процес на изучаване на структурата и преживяване на историята. Носещата конструкция (Dou Gong) е направена от модулни части, които лесно могат да бъдат разглобени при нужда от съхранение.

Име на проекта : Grid, Име на дизайнерите : Mian Wei, Име на клиента : Mian Wei.

Grid Маса

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.