Списание за дизайн
Списание за дизайн
Многофункционалните Патерици

Lazarus

Многофункционалните Патерици проста, възможна неелектрическа машина за работна ръка, наистина проектирана за социално взаимодействие и реабилитация на инвалиди. За да не бъдете неудобни, той идеално имитира процеса на ходене на обикновения човек. Като пример, винаги движи ръката от другата страна на крака. кракът с увреждания може да се изкачи по стълби с това, защото може да разположи бастуни. Също така бастуните могат да бъдат превърнати в перфектен стол. Ако не, Лазар зарежда бастуни. Като медицинска машина, Lazarus е ефективен, защото потребителят може постепенно и автоматично да се реабилитира при нормално социално взаимодействие, а не да се откаже да работи за рехабилитация

Име на проекта : Lazarus, Име на дизайнерите : Sung-Hyeon Yoo, Име на клиента : Mm, soulish apparel for world.

Lazarus Многофункционалните Патерици

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.