Списание за дизайн
Списание за дизайн
Типографията

Ila'l Amam Type Family

Типографията „Ila'l Amam“ е фамилия от арабски тип, разработена от смес от първите създадени някога видове дисплеи - Fat Faces, както и винтидж ирански куфически скриптове от 11-ти век, като ги комбинира всички в курсив / наклонен формат. "Ila'l Amam" се състои от видове дисплеи, използвани за широкомащабни цели, тъй като буквите са силно стилизирани и се характеризират с рязък контраст между дебели и тънки щрихи. Очарованието зад курсив / наклонен шрифт идва от липсата на такъв във всеки арабски тип, тъй като арабският може би счита, че има чисто италиански формат от самото начало.

Име на проекта : Ila'l Amam Type Family, Име на дизайнерите : Sara Mansour, Име на клиента : Sara Mansour.

Ila'l Amam Type Family Типографията

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.