Списание за дизайн
Списание за дизайн
Пръстен

Moon Curve

Пръстен Природният свят е в постоянно движение, тъй като балансира между ред и хаос. Един добър дизайн е създаден от същото напрежение. Неговите качества на сила, красота и динамичност произтичат от способността на художника да остане отворен към тези противоположности по време на акта на сътворението. Готовото парче е сумата от безброй избори, които художникът прави. Цялата мисъл и никакво чувство ще доведат до работа, която е твърда и студена, докато всяко чувство и никакъв контрол дава работа, която не успява да изрази себе си. Преплитането на двамата ще бъде израз на самия танц на живота.

Име на проекта : Moon Curve, Име на дизайнерите : Mary Zayman, Име на клиента : Mary Zayman.

Moon Curve Пръстен

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.