Списание за дизайн
Списание за дизайн
Часовник

Hamon

Часовник Хамон е часовник, изработен от плосък и кръгъл посуда и вода. Ръцете на часовника се въртят и леко разрошват водата всяка секунда. Поведението на водната повърхност представлява непрекъснато припокриване на пулсациите, произведени от минало до настояще. Уникалността на този часовник е да покаже не само сегашното време, но и натрупването и затихването на времето, което се показва от водната повърхност, променяща се всеки момент. Хамон е кръстен на японската дума "хамон", която означава пулсации.

Име на проекта : Hamon, Име на дизайнерите : Kensho Miyoshi, Име на клиента : miyoshikensho.

Hamon Часовник

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.