Списание за дизайн
Списание за дизайн
Крайната Маса

TIND End Table

Крайната Маса Крайната маса TIND е малка, екологична маса със силно визуално присъствие. Рециклираният стоманен плот е с рязане с водна струя със сложен модел, който създава ярки модели на светлина и сенки. Формите на бамбуковите крака се определят по шаблона в стоманения плот, а всеки от четиринадесетте крака минава през стоманената горна част и след това се нарязва на ръка. Погледнато отгоре, карбонизираният бамбук създава спиращ модел, разположен срещу перфорираната стомана. Бамбукът е бързо възобновяема суровина, тъй като бамбукът е бързорастяща трева, а не дървен продукт.

Име на проекта : TIND End Table, Име на дизайнерите : Nils Finne, Име на клиента : FINNE Architects.

TIND End Table Крайната Маса

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.