Списание за дизайн
Списание за дизайн
Търговска Зона & Vip Чакалня

Commercial Area, SJD Airport

Търговска Зона & Vip Чакалня Този проект се присъединява към новата тенденция в зеления дизайн Летища в света, той включва магазини и услуги в терминала и кара пътника да преживее опит по време на неговия случай. GREEN Airport Design Trend включва пространства с по-зелена и по-устойчива стойност на аероспортния дизайн, цялото пространство на търговската площ е осветено от естествена слънчева светлина благодарение на монументална стъклена фасада, обърната към пистата. VIP Lounge е проектиран с концепция за органичен и авангардист на клетките. Фасадата позволява поверителност в стаята, без да блокира гледката към екстериора.

Име на проекта : Commercial Area, SJD Airport, Име на дизайнерите : sanzpont [arquitectura], Име на клиента : sanzpont [arquitectura].

Commercial Area, SJD Airport Търговска Зона & Vip Чакалня

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.