Списание за дизайн
Списание за дизайн
Офис Дизайнът

Brockman

Офис Дизайнът Като инвестиционен посредник, базиран в търговията с добив, ефективността и производителността са ключови аспекти в бизнес рутината. Дизайнът първоначално е бил вдъхновен от природата. Друго вдъхновение, очевидно в дизайна, е акцентът върху геометрията. Тези ключови елементи бяха начело на дизайна и по този начин бяха визуално преведени чрез използване на геометрични и психологически разбирания за формата и пространството. Поддържайки престижа и репутацията на търговската сграда от световна класа, уникалната корпоративна сцена се ражда чрез използването на стъкло и стомана.

Име на проекта : Brockman , Име на дизайнерите : Catherine Cheung, Име на клиента : THE XSS LIMITED.

Brockman  Офис Дизайнът

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.