Списание за дизайн
Списание за дизайн
Пръстен

Pollen

Пръстен Всяко парче е интерпретация на фрагмент от природата. Природата се превръща в претекст да даде живот на бижутата, играейки с текстурни светлини и сенки. Целта е да се осигури бижу с интерпретирани форми, тъй като природата би ги проектирала със своята чувствителност и чувственост. Всички парчета са ръчно изработени, за да подобрят текстурите и особеностите на бижуто. Стилът е чист, за да достигне до растителната субстанция. Резултатът дава парче едновременно уникално и безвременно дълбоко свързано с природата.

Име на проекта : Pollen, Име на дизайнерите : Christine Alexandre, Име на клиента : Chris Alexxa Jewels.

Pollen Пръстен

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайнерско интервю за деня

Интервюта със световно известни дизайнери.

Прочетете най-новите интервюта и разговори за дизайн, креативност и иновации между дизайнерския журналист и световноизвестните дизайнери, художници и архитекти. Вижте най-новите дизайнерски проекти и награждавани дизайни от известни дизайнери, художници, архитекти и новатори. Открийте нови идеи за творчество, иновации, изкуства, дизайн и архитектура. Научете за дизайнерските процеси на страхотни дизайнери.