Списание за дизайн
Списание за дизайн
Таванската Селскостопанска Кула

Floating Nests

Таванската Селскостопанска Кула Loft London Farm Tower под формата на въображаемо гигантско дърво, в чиято изкуствена корона две големи тавански образувания са поставени като плаващи гнезда. Визията за безпрецедентна жизнена потребност (joie de vivre), като в същото време използва цялата логистика на Metropolitan. "Концепцията за плаващо гнездо" се основава на висока експлоатация на въздушното пространство над съответния парцел във връзка с минимално въздействие върху наличната площ на парцела. Основното използване на всички нива на гнезда се определя като смесица от вертикално земеделие и обитаеми тавански площи.

Име на проекта : Floating Nests, Име на дизайнерите : Peter Stasek, Име на клиента : London .

Floating Nests Таванската Селскостопанска Кула

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.