Списание за дизайн
Списание за дизайн
Художественият Музей

The Vagrant

Художественият Музей Архитектурата на Новия градски музей на изкуствата в Тайпе, проектирана от Александър Рудник Миланович като птица-кран в гнездото на речната тераса, лесно би могла да се разбере от разстояние и от всякакви точки на парка от река Инг. Формата на музея беше безпрепятствено минималистично балансирано движение на кранове с атриум като бели дробове на птици, където чист въздух и слънчева светлина влизаха директно в музея. С крилата си като изложбено пространство, а крановете се отправят като ресторант с тематика на изкуството, гостите на музея можеха да се насладят на гледката към пейзажа и града в Тайпе в близост.

Име на проекта : The Vagrant , Име на дизайнерите : Dr Aleksandar Rudnik Milanovic, Име на клиента : Aleksandar Rudnik Milanovic.

The Vagrant  Художественият Музей

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.