Списание за дизайн
Списание за дизайн
Парковата Пейка

Nessie

Парковата Пейка Този проект се основава на концептуалната идея на "Drop & Forget", тоест лесна инсталация на място с минимални инсталационни разходи по отношение на съществуващите инфраструктури на градска среда. Здравите бетонни течни форми, внимателно балансирани, създават обгръщащо и удобно изживяване за сядане.

Име на проекта : Nessie, Име на дизайнерите : George Drakakis, Име на клиента : ICONPOETRY.

Nessie Парковата Пейка

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайнерски екип на деня

Най-големите световни дизайнерски екипи.

Понякога се нуждаете от много голям екип от талантливи дизайнери, за да измислите наистина страхотни дизайни. Всеки ден разполагаме с отличен награден иновативен и креативен дизайнерски екип. Изследвайте и откривайте оригинална и креативна архитектура, добър дизайн, мода, графичен дизайн и дизайнерски стратегии от дизайнерски екипи по целия свят. Вдъхновете се от оригиналните произведения на велики майстори дизайнери.