Списание за дизайн
Списание за дизайн
Парковата Пейка

Nessie

Парковата Пейка Този проект се основава на концептуалната идея на "Drop & Forget", тоест лесна инсталация на място с минимални инсталационни разходи по отношение на съществуващите инфраструктури на градска среда. Здравите бетонни течни форми, внимателно балансирани, създават обгръщащо и удобно изживяване за сядане.

Име на проекта : Nessie, Име на дизайнерите : George Drakakis, Име на клиента : ICONPOETRY.

Nessie Парковата Пейка

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.