Списание за дизайн
Списание за дизайн
Устройството За Цифрово Видео Излъчване

Avoi Set Top Box

Устройството За Цифрово Видео Излъчване Avoi е една от най-новите Smart Set Top Boxes на Vestel, предоставяща основно технология за цифрово излъчване за телевизионни потребители. Най-важният характер на Avoi е "скритата вентилация". Скритата вентилация прави възможно създаването на уникални и прости дизайни. С Avoi, освен да гледате цифровите канали в HD качество, човек може да слуша музика, да гледа филми и да гледа снимки и изображения на телевизионния екран, като същевременно контролира тези файлове чрез UI меню. Операционната система на Avoi е Android V4.2 Jel

Име на проекта : Avoi Set Top Box, Име на дизайнерите : Vestel ID Team, Име на клиента : Vestel Electronics Co..

Avoi Set Top Box Устройството За Цифрово Видео Излъчване

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.