Списание за дизайн
Списание за дизайн
Гривната

Fred

Гривната Има много различни видове гривни и бретончета: дизайнерски, златни, пластмасови, евтини и скъпи ... но красиви, каквито са, всички те винаги са просто и само гривни. Фред е нещо повече. Тези маншети в своята простота съживяват благородството на стари времена, но въпреки това са модерни. Те могат да се носят и на голи ръце, и на копринена блуза или черен пуловер и винаги ще добавят нотка на класа на лицето, което ги носи. Тези гривни са уникални, защото идват като двойка. Те са много леки, което прави носенето им незабравими. Ако ги носите, човек със сигурност ще бъде забелязан!

Име на проекта : Fred, Име на дизайнерите : Diana Sokolic, Име на клиента : .

Fred Гривната

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.