Списание за дизайн
Списание за дизайн
Лампа

Tako

Лампа Тако (октопод на японски) е настолна лампа, вдъхновена от испанската кухня. Двете основи напомнят дървените чинии, където се сервира „pulpo a la gallega”, докато формата и еластичната лента предизвикват bento, традиционния японски обяд. Частите му са сглобени без винтове, което улеснява сглобяването им. Разфасоването на парчета също намалява разходите за опаковане и съхранение. Фугата на гъвкавия полипропенов абажур е скрита зад еластичната лента. Пробитите в основата и горните части дупки позволяват необходимия въздушен поток, за да се избегне прегряване.

Име на проекта : Tako, Име на дизайнерите : Maurizio Capannesi, Име на клиента : .

Tako Лампа

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.