Списание за дизайн
Списание за дизайн
Paravent

Positive and Negative

Paravent Това е продукт, който служи като функция и красота едновременно, подправен с нотка на култура и корени. „Положителен и отрицателен“ паравант действа като регулируема и мобилна бариера за поверителност, която не изпъква или нарушава дадено пространство. Ислямският мотив дава ефект на дантела, който се изважда и е стих от материала на Кориан / Смола. Подобно на ин Ян, винаги има малко добро в лошото и винаги малко лошо в доброто. Когато слънцето залязва върху „Положително и отрицателно“, това наистина е неговият блестящ момент и геометричните сенки рисуват стаята.

Име на проекта : Positive and Negative , Име на дизайнерите : Mona Hussein Design House, Име на клиента : .

Positive and Negative  Paravent

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайнерско интервю за деня

Интервюта със световно известни дизайнери.

Прочетете най-новите интервюта и разговори за дизайн, креативност и иновации между дизайнерския журналист и световноизвестните дизайнери, художници и архитекти. Вижте най-новите дизайнерски проекти и награждавани дизайни от известни дизайнери, художници, архитекти и новатори. Открийте нови идеи за творчество, иновации, изкуства, дизайн и архитектура. Научете за дизайнерските процеси на страхотни дизайнери.