Списание за дизайн
Списание за дизайн
Paravent

Positive and Negative

Paravent Това е продукт, който служи като функция и красота едновременно, подправен с нотка на култура и корени. „Положителен и отрицателен“ паравант действа като регулируема и мобилна бариера за поверителност, която не изпъква или нарушава дадено пространство. Ислямският мотив дава ефект на дантела, който се изважда и е стих от материала на Кориан / Смола. Подобно на ин Ян, винаги има малко добро в лошото и винаги малко лошо в доброто. Когато слънцето залязва върху „Положително и отрицателно“, това наистина е неговият блестящ момент и геометричните сенки рисуват стаята.

Име на проекта : Positive and Negative , Име на дизайнерите : Mona Hussein Design House, Име на клиента : .

Positive and Negative  Paravent

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайнер на деня

Най-добрите световни дизайнери, художници и архитекти.

Добрият дизайн заслужава голямо признание. Всеки ден с удоволствие представяме невероятни дизайнери, които създават оригинални и иновативни дизайни, невероятна архитектура, стилна мода и креативна графика. Днес ви представяме един от най-големите дизайнери в света. Поръчайте наградено дизайнерско портфолио днес и вземете ежедневното си вдъхновение за дизайн.