Списание за дизайн
Списание за дизайн
Масата

Baboor Dawar Line

Масата В стремежа си да надхвърли границите на нормалността и непрекъснатия опит за смесване на историческото египетско наследство със съвременни средства за дизайн, представени в материали и довършителни работи, това отличително произведение „Бабур“ е вдъхновено от традиционната печка „Примус“, която е задължително оборудване за повече от век и все още има своето обичайно приложение до днес в селските райони. Това е напомняне за една от многобройните артикули, които някога са били престижна стока и с течение на времето е засенчило изчезването в древността. Всеки предмет може да бъде майсторско произведение, веднъж видяно с художествена визия.

Име на проекта : Baboor Dawar Line, Име на дизайнерите : Dalia Sadany, Име на клиента : Dezines Dalia Sadany Creations.

 Baboor Dawar Line Масата

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайнерски екип на деня

Най-големите световни дизайнерски екипи.

Понякога се нуждаете от много голям екип от талантливи дизайнери, за да измислите наистина страхотни дизайни. Всеки ден разполагаме с отличен награден иновативен и креативен дизайнерски екип. Изследвайте и откривайте оригинална и креативна архитектура, добър дизайн, мода, графичен дизайн и дизайнерски стратегии от дизайнерски екипи по целия свят. Вдъхновете се от оригиналните произведения на велики майстори дизайнери.