Списание за дизайн
Списание за дизайн
Масата

Baboor Dawar Line

Масата В стремежа си да надхвърли границите на нормалността и непрекъснатия опит за смесване на историческото египетско наследство със съвременни средства за дизайн, представени в материали и довършителни работи, това отличително произведение „Бабур“ е вдъхновено от традиционната печка „Примус“, която е задължително оборудване за повече от век и все още има своето обичайно приложение до днес в селските райони. Това е напомняне за една от многобройните артикули, които някога са били престижна стока и с течение на времето е засенчило изчезването в древността. Всеки предмет може да бъде майсторско произведение, веднъж видяно с художествена визия.

Име на проекта : Baboor Dawar Line, Име на дизайнерите : Dalia Sadany, Име на клиента : Dezines Dalia Sadany Creations.

 Baboor Dawar Line Масата

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайнерска легенда на деня

Легендарни дизайнери и техните наградени произведения.

Легендите за дизайн са изключително известни дизайнери, които правят нашия свят по-добро място с добрите си дизайни. Открийте легендарните дизайнери и техните иновативни дизайни на продукти, оригинални произведения на изкуството, креативна архитектура, изключителни модни дизайни и дизайнерски стратегии. Насладете се и проучете оригинални дизайнерски произведения на отличените дизайнери, художници, архитекти, новатори и марки по целия свят. Вдъхновете се от креативните дизайни.