Списание за дизайн
Списание за дизайн
Комплект За Превръзка На Прозорци От Три Части

Ribbons, Strips and Diamonds

Комплект За Превръзка На Прозорци От Три Части Макар да предлага практическите предимства на изцяло облицовани завеси (изолация, слънчева защита, овлажняване на ехото, топлина, маскиране на грозен изглед) и щора (филтриране на светлина), този комплект също е особено оригинален, естетичен и стилен и комбинацията от различни цветове тъкани (грахово / светло / металик тъмно зелено, тъмно синьо, бяло, жълто), текстури (сатенени панделки, лен, мрежа), форми (малки / големи диаманти) и повърхности (тръби срещу плоски тъкани панели) допринасят за поразителния ефект.

Име на проекта : Ribbons, Strips and Diamonds, Име на дизайнерите : Lesley Bloomfield Faedi, Име на клиента : Auto-entreprise : Mme Bloomfield Faedi Lesley.

Ribbons, Strips and Diamonds Комплект За Превръзка На Прозорци От Три Части

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.