Списание за дизайн
Списание за дизайн
46 "led Телевизор, Поддържащ Hd Излъчването,

V TV - 46120

46 "led Телевизор, Поддържащ Hd Излъчването, Вдъхновен от светлоотразителни повърхности и огледални ефекти. Предният и задният заден капак е изработен от пластмасова технология за леене под налягане. Средната част е изработена от леене на ламарина. Поддържащата стойка е специално проектирана със стъкло, боядисано от задната страна и прозрачен врат с детайл с хром покритие. Нивото на гланц, използвано върху повърхности, е постигнато чрез специални процеси на боя.

Име на проекта : V TV - 46120, Име на дизайнерите : Vestel ID Team, Име на клиента : .

V TV - 46120 46 "led Телевизор, Поддържащ Hd Излъчването,

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.