Списание за дизайн
Списание за дизайн
Търговските Площи

Portugal Vineyards

Търговските Площи Концептуалният магазин на Португалските лозя е първият физически магазин за онлайн специализираната компания за вино. Разположен в съседство със седалището на компанията, с лице към улицата и заемащ 90м2, магазинът се състои от отворен план, лишеен от прегради. Интериорът е ослепително бял и минимално пространство с кръгова циркулация - бяло платно за португалското вино да блести и да се показва. Рафтовете са издълбани от стените по отношение на винените тераси на 360 градусово потапяне на дребно без опит.

Име на проекта : Portugal Vineyards, Име на дизайнерите : Ricardo Porto Ferreira, Име на клиента : Porto Architects.

Portugal Vineyards Търговските Площи

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.