Списание за дизайн
Списание за дизайн
Yong Пристанището Ребрандинг

Hak Hi Kong

Yong Пристанището Ребрандинг Предложението използва три концепции за възстановяване на системата CI за риболовно пристанище Йонг-Ан. Първият е ново лого, създаващо се със специфични визуални материали, извлечени от културни характеристики на общността Хакка. Следваща стъпка е преосмисляне на развлекателното преживяване, след това създайте два талисмана, представящи ги и ги оставете да се появят в нови атракции за насочване на туристи към пристанището. Не на последно място, рендосайте девет петна вътре, заобикаляйки развлекателни дейности и вкусни кухни.

Име на проекта : Hak Hi Kong, Име на дизайнерите : Shih-Pei Huang, Име на клиента : National Yunlin University of Science and Technology.

Hak Hi Kong Yong Пристанището Ребрандинг

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайнерско интервю за деня

Интервюта със световно известни дизайнери.

Прочетете най-новите интервюта и разговори за дизайн, креативност и иновации между дизайнерския журналист и световноизвестните дизайнери, художници и архитекти. Вижте най-новите дизайнерски проекти и награждавани дизайни от известни дизайнери, художници, архитекти и новатори. Открийте нови идеи за творчество, иновации, изкуства, дизайн и архитектура. Научете за дизайнерските процеси на страхотни дизайнери.