Списание за дизайн
Списание за дизайн
Офис Сградата

The PolyCuboid

Офис Сградата PolyCuboid е новата сграда със седалище на TIA, компания, която предоставя застрахователни услуги. Първият етаж беше оформен от границите на площадката и водопроводната тръба с диаметър 700 мм, която пресича площадката под земята, ограничаваща фундаментното пространство. Металната структура се разтваря в разнообразните блокове на композицията. Стълбовете и гредите изчезват от синтаксиса на пространството, излъчвайки впечатлението за обект, като същевременно елиминират това на сграда. Обемният дизайн е вдъхновен от логото на TIA, което превръща самата сграда в икона, представляваща компанията.

Име на проекта : The PolyCuboid, Име на дизайнерите : Tetsuya Matsumoto, Име на клиента : TIA Co., Ltd.,.

The PolyCuboid Офис Сградата

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.