Списание за дизайн
Списание за дизайн
Клиниката

Chibanewtown Ladies

Клиниката Важен елемент на този дизайн беше, че хората, идващи в болницата, ще бъдат спокойни. Като особеност на пространството, В допълнение към стаята за кърмене, е създаден плот като островна кухня, така че да могат да правят мляко за бебе в чакалнята. Детската зона, която е в центъра на пространството, е символ на пространството и те могат да наблюдават деца отвсякъде. Диванът, поставен на стената, има височина, която улеснява бременната жена да седи, ъгълът на гърба се регулира и твърдостта на възглавницата се регулира, за да не бъде прекалено мека.

Име на проекта : Chibanewtown Ladies , Име на дизайнерите : Riki Watanabe, Име на клиента : JOKE..

Chibanewtown Ladies  Клиниката

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайнерски екип на деня

Най-големите световни дизайнерски екипи.

Понякога се нуждаете от много голям екип от талантливи дизайнери, за да измислите наистина страхотни дизайни. Всеки ден разполагаме с отличен награден иновативен и креативен дизайнерски екип. Изследвайте и откривайте оригинална и креативна архитектура, добър дизайн, мода, графичен дизайн и дизайнерски стратегии от дизайнерски екипи по целия свят. Вдъхновете се от оригиналните произведения на велики майстори дизайнери.