Списание за дизайн
Списание за дизайн
Клиниката

Chibanewtown Ladies

Клиниката Важен елемент на този дизайн беше, че хората, идващи в болницата, ще бъдат спокойни. Като особеност на пространството, В допълнение към стаята за кърмене, е създаден плот като островна кухня, така че да могат да правят мляко за бебе в чакалнята. Детската зона, която е в центъра на пространството, е символ на пространството и те могат да наблюдават деца отвсякъде. Диванът, поставен на стената, има височина, която улеснява бременната жена да седи, ъгълът на гърба се регулира и твърдостта на възглавницата се регулира, за да не бъде прекалено мека.

Име на проекта : Chibanewtown Ladies , Име на дизайнерите : Riki Watanabe, Име на клиента : JOKE..

Chibanewtown Ladies  Клиниката

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайнерска легенда на деня

Легендарни дизайнери и техните наградени произведения.

Легендите за дизайн са изключително известни дизайнери, които правят нашия свят по-добро място с добрите си дизайни. Открийте легендарните дизайнери и техните иновативни дизайни на продукти, оригинални произведения на изкуството, креативна архитектура, изключителни модни дизайни и дизайнерски стратегии. Насладете се и проучете оригинални дизайнерски произведения на отличените дизайнери, художници, архитекти, новатори и марки по целия свят. Вдъхновете се от креативните дизайни.