Списание за дизайн
Списание за дизайн
Урологичната Клиника

The Panelarium

Урологичната Клиника Панелариумът е новото клинично пространство за д-р Мацубара, един от малкото хирурзи, сертифицирани да оперират системите за роботи на da Vinci. Дизайнът е вдъхновен от дигиталния свят. Компонентите на двоичната система 0 и 1 бяха интерполирани в бялото пространство и въплътени от панели, които излизат от стените и тавана. Подът също следва същия дизайнерски аспект. Панелите, въпреки че случайният им вид е функционален, те се превръщат в знаци, пейки, плотове, рафтове за книги и дори дръжки за врати и най-важното - щори за очи, осигуряващи минимално уединение за пациентите.

Име на проекта : The Panelarium, Име на дизайнерите : Tetsuya Matsumoto, Име на клиента : Matsubara Clinic..

The Panelarium Урологичната Клиника

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.