Списание за дизайн
Списание за дизайн
Активирането На Събитието

The Jewel

Активирането На Събитието 3D кутията за бижута беше интерактивно пространство за търговия на дребно, което приканваше обществеността да използва най-новите технологии в 3D принтирането, като създава собствени бижута. Бяхме поканени да активираме пространството и моментално си помислихме - как може да бъде пълна кутия за бижута, без красиво бижу по поръчка в нея? Резултатът беше съвременна скулптура, водеща до призма на цвят, която обгръщаше красотата на отразяваща светлина, цвят и сянка.

Име на проекта : The Jewel, Име на дизайнерите : Beck Storer, Име на клиента : Highpoint Shopping Centre.

 The Jewel Активирането На Събитието

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.