Списание за дизайн
Списание за дизайн
Интериорният Дизайн

Suzhou MZS Design College

Интериорният Дизайн Този проект се намира в Суджоу, който е добре известен с традиционния китайски дизайн на градината. Дизайнерът се стреми да обедини както модернистичната си чувствителност, така и езика на Суджоу. Дизайнът включва реплики от традиционната архитектура в Суджоу с използването на варосани гипсови стени, лунни врати и сложна градинска архитектура, за да преосмисли езика на Суджоу в съвременен контекст. Обзавеждането беше пресъздадено с рециклирани клони, бамбук и сламени въжета с участието на ученици, което даде специалното значение на това образователно пространство.

Стол За Съобщения

Kepler 186f

Стол За Съобщения Структурна основа на фотьойла Kepler-186f е решетка, запоена от стоманена тел, към която елементите, издълбани от дъба, са закрепени с помощта на месингови ръкави. Различни варианти за използване на арматура се комбинират в хармония с дърворезба и бижутерски елементи. Този арт-обект представлява експеримент, в който се комбинират различни естетически принципи. Може да се опише като „варварски или нов барок“, в който грубите и изящните форми се съчетават. В резултат на импровизацията Кеплер стана многопластов, обгърнат от подтекстовете и новите детайли.

Параметричният Дизайн

Titanium Choker

Параметричният Дизайн По дизайн, IOU използва софтуер за 3D симулация, за да създаде параметрични модели, подобни на стила, с който Заха Хадид спечели света на архитектурата. По същество IOU представя ексклузивни артикули от титан с 18-каратни златни лога. Титанът е най-горещ в бижутата, но е труден за работа. Неговите уникални качества правят парчетата не само много леки, но дават възможност да ги направят почти във всеки цвят на спектъра.

Следвайте Фокуса, Рекламата

ND Lens Gear

Следвайте Фокуса, Рекламата ND LensGear прецизно настройва егоцентричните към обективи с различен диаметър. Серията ND LensGear покрива всички обективи, както никоя друга налична LensGear. Без рязане и без огъване: Няма повече отвертки, износени колани или досадни остатъци от стърчащи ремъци. Всичко пасва като чар. И още един плюс, неговият инструмент без инструменти! Благодарение на интелигентния си дизайн, той се центрира внимателно и здраво около обектива.

Адаптерна Система За Професионално Заснемане

NiceDice

Адаптерна Система За Професионално Заснемане NiceDice-System е първият многофункционален адаптер в индустрията на камерите. Прави го доста приятно да прикачите оборудване с различни стандарти за монтиране от различни марки - като светлини, монитори, микрофони и предаватели - към такива камери точно по начина, по който са необходими според ситуацията. Дори нови разработващи се стандарти за монтиране или новозакупено оборудване могат лесно да бъдат интегрирани в ND-системата, само чрез получаване на нов адаптер.

Ресторант Бар Покривът

The Atticum

Ресторант Бар Покривът Очарованието на ресторант в индустриална среда трябва да се отразява в архитектурата и обзавеждането. Черно-сивата варова мазилка, която е специално разработена за този проект, е едно от доказателствата за това. Неговата уникална, груба структура минава през всички стаи. При детайлното изпълнение умишлено са използвани материали като необработена стомана, чиито заваръчни шевове и следи от шлайфане остават видими. Това впечатление се подкрепя от избора на прозорци muntin. Тези студени елементи контрастират с топла дъбова дървесина, ръчно рендосван паркет рибена кост и напълно озеленена стена.