Списание за дизайн
Списание за дизайн
Колекцията За Баня

CATINO

Колекцията За Баня CATINO се ражда от желанието да придаде форма на мисъл. Тази колекция предизвиква поезията на ежедневието чрез прости елементи, които преосмислят съществуващите архетипи на нашето въображение по съвременен начин. Той предполага връщане към среда на топлина и здравина, чрез използването на естествени дървесини, обработени от твърди и сглобени, за да останат вечни.

Име на проекта : CATINO, Име на дизайнерите : Emanuele Pangrazi, Име на клиента : Disegno Ceramica.

CATINO Колекцията За Баня

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайнер на деня

Най-добрите световни дизайнери, художници и архитекти.

Добрият дизайн заслужава голямо признание. Всеки ден с удоволствие представяме невероятни дизайнери, които създават оригинални и иновативни дизайни, невероятна архитектура, стилна мода и креативна графика. Днес ви представяме един от най-големите дизайнери в света. Поръчайте наградено дизайнерско портфолио днес и вземете ежедневното си вдъхновение за дизайн.