Списание за дизайн
Списание за дизайн
Яхта

Portofino Fly 35

Яхта Portofino Fly 35, изпълнен с естествена светлина от големи прозорци, разположени в залата, също и в каютите. Размерите му предлагат безпрецедентно усещане за пространство за лодка с такъв размер. В целия интериор цветовата палитра е топла и естествена, с избора на равновесни композиции от цветове и материали, превръщайки обстановката в модерни и удобни зони, следвайки международните тенденции на интериорния дизайн.

Име на проекта : Portofino Fly 35, Име на дизайнерите : Jean Gilbert Dupont, Име на клиента : Portofino Yachts.

Portofino Fly 35 Яхта

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.