Списание за дизайн
Списание за дизайн
Публичното Изкуство

Flow With The Sprit Of Water

Публичното Изкуство Често средата на общността е замърсена от между- и вътрешно-личните дисонанси на техните обитатели, което води до видим и невидим хаос в обкръжението. Несъзнателният ефект от това разстройство е, че жителите регресират в безпокойство. Тази обичайна и циклична възбуда влияе на тялото, ума и духа. Скулптурите направляват, презират, пречистват и укрепват положителното „чи“ на дадено пространство, като се фокусират върху приятни и спокойни резултати. С фина промяна в средата им, обществеността се насочва към баланс между вътрешната и външната им реалност.

Име на проекта : Flow With The Sprit Of Water, Име на дизайнерите : Iutian Tsai, Име на клиента : Chang yih hi-tech industrial park.

Flow With The Sprit Of Water Публичното Изкуство

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.