Списание за дизайн
Списание за дизайн
Колекцията За Дамско Облекло

Utopia

Колекцията За Дамско Облекло В тази колекция Yina Hwang беше вдъхновена главно от форми, които са симетрични и асиметрични с нотка на ъндърграунд музикална култура. Тя курира тази колекция въз основа на своя основен момент на самообгръщане, за да създаде колекция от функционални, но абстрактни облекла и аксесоари, които да въплъщават историята на своето преживяване. Всеки принт и плат в проекта е оригинален и тя използва главно PU кожа, сатен, Power Mash и Spandex за основата на тъканите.

Име на проекта : Utopia, Име на дизайнерите : Yina Hwang, Име на клиента : Yina Hwang.

Utopia Колекцията За Дамско Облекло

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.