Списание за дизайн
Списание за дизайн
Сладолед

Sister's

Сладолед Този опаковка е предназначен за компанията сладолед за сестри. Дизайнерският екип се опита да използва три дами, които напомнят на производителите на този продукт, под формата на щастливи цветове, които идват от вкуса на всеки сладолед. Във всеки аромат на дизайна формата на сладолед се използва като коса на героя, която представя интересно и ново изображение на опаковките за сладолед. Този дизайн в новата си форма привлече много внимание сред конкурентите си и имаше високи продажби. Дизайнът се опитва да създаде оригинални и креативни опаковки.

Бутилка

Herbal Drink

Бутилка Основата на тяхната концепция е емоционален елемент. Разработената концепция за именуване и дизайн е насочена към чувствата и емоциите на клиента, те обслужват целта да спрат човека до нужния рафт и да ги накарат да го изберат от множеството други марки. Техният пакет изразява ефектите на екстракти от плана, цветните шарки, директно отпечатани върху бяла порцеланова бутилка, наподобяваща формата на цветя. Той визуално подчертава образа на естествен продукт.

Кутия За Вино

Essenzza

Кутия За Вино Дизайнът на виното, това е страната на произход и градът е бил много внимание. Търсете в миниатюрни и традиционни картини. Ценните мотиви откриха, че за постигане на целта, това означава, че докато традиционният дизайн на луксозна бутилка вино е бил много ефективен. Мотив, използван в дизайна, арабески. Тези мотиви, рисувани от иранската лакирана живопис. Дизайнът се опитва да създаде оригинални и креативни дизайни и се стреми да създаде дизайн с присъщо значение и да носи важно послание.

Опаковката За Сок

Pure

Опаковката За Сок Основата на концепцията за Pure Juice е емоционален елемент. Разработената концепция за именуване и дизайн е насочена към чувствата и емоциите на клиента, те обслужват целта да спрат човека до нужния рафт и да ги накарат да го изберат от множеството други марки. Пакетът изразява ефектите на плодовите екстракти, цветните шарки, директно отпечатани върху стъклена бутилка, наподобяваща формата на плодове. Визуално подчертава образа на естествените продукти.

Арт Инсталацията

Pretty Little Things

Арт Инсталацията Pretty Little Things изследва света на медицинските изследвания и сложните образи, които се виждат под микроскоп, преинтерпретирайки ги в съвременни абстрактни модели чрез взривовете на жива флуорна цветова палитра. С дължина над 250 метра, с над 40 индивидуални произведения на изкуството, това е мащабна инсталация, която представя красотата на научните изследвания пред публиката.

Инсталацията

The Reflection Room

Инсталацията Вдъхновен от червения цвят, който символизира късмета в китайската култура, The Reflection Room е пространствено изживяване, което е създадено изцяло от червени огледала, за да създаде безкрайно пространство. Вътре типографията играе ролята на свързване на аудиторията с всяка от основните ценности на китайската Нова година и подтиква хората да размишляват за годината, която е била, и предстоящата година.