Списание за дизайн
Списание за дизайн
Самобръсначка

Alpha Series

Самобръсначка Alpha серията е компактна, полупрофесионална самобръсначка, която може да се справи с основни задачи за грижа за лицето. Също продукт, който предлага хигиенни решения с иновативен подход, съчетан с красива естетика. Простотата, минимализмът и функционалността в комбинация с лесното взаимодействие с потребителя изгражда основите на проекта. Ключът е радостното потребителско изживяване. Съветите могат лесно да се свалят от самобръсначка и да се поставят в секцията за съхранение. Докът е проектиран да зарежда самобръсначка и да почиства връхчетата, поддържани с UV Light вътре в секцията за съхранение.

Многофункционално Преносимо Устройство

Along with

Многофункционално Преносимо Устройство Проектът осигурява преносимо житейско изживяване за тълпата на открито, което се разделя главно на две части: основното тяло и модули, които могат да се променят. Основният корпус включва функции за зареждане, четка за зъби и бръснене. Фитингите включват четка за зъби и бръснеща глава. Оригиналът вдъхновение за продукта дойде от хора, които обичат да пътуват и багажът им е задръстен или изгубен, така че преносимият, многофункционален пакет стана продуктът, който позиционира. Сега много хора обичат да пътуват, така че преносимите продукти се превръщат в избора. Този продукт отговаря на търсенето на пазара.

Котешкото Легло

Catzz

Котешкото Легло Когато проектирахме котешкото легло Catzz, вдъхновението беше черпено от нуждите на котките и собствениците, и трябва да обедини функцията, простотата и красотата. Докато наблюдават котките, техните уникални геометрични черти вдъхновяват чистата и разпознаваема форма. Някои характерни поведенчески модели (напр. Движение на ушите) се включиха в потребителския опит на котката. Освен това, имайки предвид собствениците, целта беше да се създаде мебел, която да могат да персонализират и гордо да покажат. Освен това беше важно да се осигури лесна поддръжка. Всичко това, което позволява елегантният, геометричен дизайн и модулна структура.

Луксозните Мебели

Pet Home Collection

Луксозните Мебели Pet Home Collection е мебели за домашни любимци, разработени след внимателно наблюдение на поведението на четириноги приятели в домашната среда. Концепцията за дизайн е ергономичност и красота, където благосъстоянието означава баланса, който животното намира в собственото си пространство в домашната среда, а дизайнът е замислен като култура на живот в компанията на домашни любимци. Внимателният подбор на материали подчертава формите и характеристиките на всяка мебел. Тези обекти, притежаващи автономия на красота и функция, задоволяват инстинктите на домашните любимци и естетическите нужди на домашната среда.

Домашни Любимци

Pawspal

Домашни Любимци Носачът за домашни любимци Pawspal ще спести енергия и ще помогне на собственика на домашния любимец да достави бързо. За дизайнерска концепция Pawspal домашни любимци, вдъхновен от космическа совалка, която те могат да вземат своите прекрасни домашни любимци навсякъде, където пожелаят. И ако имат още един домашен любимец, те могат да поставят още един отгоре и да прикрепят колела отдолу, за да изтеглят носачи. Освен това Pawspal е проектиран с вътрешен вентилатор за удобни за домашни любимци и лесно зареждане с USB C.

Незабавното Естествено Устройство За Уголемяване На Устни

Xtreme Lip-Shaper® System

Незабавното Естествено Устройство За Уголемяване На Устни Xtreme Lip-Shaper® System е първото клинично доказано безопасно козметично устройство за уголемяване на устни в домашни условия. Той използва 3500-годишен китайски метод за „прилепване“ - с други думи, засмукване - в съчетание с усъвършенствана технология за оформяне на устни, за да контурира и уголеми устните мигновено. Дизайнът създава спираща дъха еднолиста и двулиста долна устна, точно както Анджелина Джоли. Потребителите могат да увеличат горната или долната устна отделно. Дизайнът е изграден и за повдигане на сводовете на лъка на Купидон, запълване на ямки за устни за повдигане на ъглите на застаряващата уста. Подходящ и за двата пола.