Списание за дизайн
Списание за дизайн
Прожектор

Thor

Прожектор Thor е LED прожектор, проектиран от Рубен Салдана, с много висок поток (до 4.700Lm), консумация само от 27W до 38W (в зависимост от модела) и дизайн с оптимално термично управление, който използва само пасивно разсейване. Това прави Thor да се откроява като уникален продукт на пазара. В своя клас Thor има компактни размери, тъй като водачът е интегриран в светещото рамо. Стабилността на центъра му на маса ни позволява да инсталираме колкото Thor желаем, без да причиняваме наклона на пистата. Thor е LED прожектор, идеален за среда със силни нужди от светещ поток.

Купа За Маслини

Oli

Купа За Маслини OLI, визуално минималистичен обект, е замислен въз основа на неговата функция, идеята за скриване на ямите, произтичащи от конкретна нужда. Последва наблюдения на различни ситуации, грозотата на ямите и необходимостта да се подобри красотата на маслината. Като опаковка с двойно предназначение, Oli е създаден така, че веднъж отворена да подчертае фактора на изненадата. Дизайнерът беше вдъхновен от формата на маслината и нейната простота. Изборът на порцелан е свързан със стойността на самия материал и неговата използваемост.

Многофункционалното Бюро

Portable Lap Desk Installation No.1

Многофункционалното Бюро Тази преносима инсталация за лаптоп №1 е предназначена да осигури на потребителите работно пространство, което е гъвкаво, гъвкаво, фокусирано и подредено. Бюрото се състои от изключително спестяващо място решение за монтиране на стена и може да се съхранява плоско до стената. Изработеното от бамбук бюро е сменяемо от скобата на стената, което позволява на потребителя да го използва като бюро на различни места вкъщи. Бюрото също се състои от жлеб в горната част, който може да се използва като стойка за телефон или таблет за подобряване на потребителското изживяване на продукта.

Чашите За Вода И Спирт

Primeval Expressions

Чашите За Вода И Спирт Яйчни кристални чаши с наклонен разрез. Проста капка стъкловидна течност, естествена леща, заснета в живи кристални чаши, които радостно се люлеет по своята закръгленост, като същевременно поддържа стабилността си чрез внимателно подреждане на материали. Тяхното люлеене създава спокойна и забавна атмосфера. Очилата прилягат дискретно към дланта, когато се държат. В симбиоза с меко проектирани, ръчно изработени каботажи от орех или ксилит - древен дървен материал. Допълнен с орехови тавички с форма на елипса за три или десет чаши и поднос за храна с пръст. Тавите са въртящи се поради гладката си елиптична форма.

Стол

Tulpi-seat

Стол Tulpi-design е холандско дизайнерско студио с усет за причудлив, оригинален и игрив дизайн за вътрешна и външна среда, с основен акцент върху публичния дизайн. Марко Мандерс постигна международно признание със седалището си в Тулпи. Привлекателната седалка на Tulpi ще добави цвят към всяка среда. Той е идеална комбинация от дизайн, ергономичност и устойчивост с огромен забавен фактор! Седалката на Tulpi автоматично се сгъва, когато пътникът става, гарантирайки чиста и суха седалка за следващия потребител! С въртенето на 360 градуса седалката Tulpi ви позволява да изберете свой собствен изглед!

Градско Осветление

Herno

Градско Осветление Предизвикателството на този проект е да се проектира градско осветление в тон с техеранската среда и да бъде привлекателно за гражданите. Тази светлина беше вдъхновена от кулата Азади - основният символ на Техеран. Този продукт е създаден, за да освети околността и хората с топло излъчване на светлина и да създаде приятелска атмосфера с различни цветове.