Списание за дизайн
Списание за дизайн
Пръстен И Обица

Droplet Collection

Пръстен И Обица Колекцията бижута Droplet черпи своето вдъхновение от спокойствието и красотата на водната капчица. Комбинирайки 3D дизайн и традиционната техника на работната маса, той изследва образуването на капчици върху листо. Полираното сребърно покритие 925 имитира отразяващата повърхност на водната капчица, докато перлите от прясна вода също са игриво интегрирани в дизайна. Всеки ъгъл на пръстена и обеци показва различна форма, поддържаща дизайна универсален.

Име на проекта : Droplet Collection, Име на дизайнерите : Lisa Zhou, Име на клиента : Little Rambutan Jewellery.

Droplet Collection Пръстен И Обица

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайнерска легенда на деня

Легендарни дизайнери и техните наградени произведения.

Легендите за дизайн са изключително известни дизайнери, които правят нашия свят по-добро място с добрите си дизайни. Открийте легендарните дизайнери и техните иновативни дизайни на продукти, оригинални произведения на изкуството, креативна архитектура, изключителни модни дизайни и дизайнерски стратегии. Насладете се и проучете оригинални дизайнерски произведения на отличените дизайнери, художници, архитекти, новатори и марки по целия свят. Вдъхновете се от креативните дизайни.