Списание за дизайн
Списание за дизайн
Пръстен И Обица

Droplet Collection

Пръстен И Обица Колекцията бижута Droplet черпи своето вдъхновение от спокойствието и красотата на водната капчица. Комбинирайки 3D дизайн и традиционната техника на работната маса, той изследва образуването на капчици върху листо. Полираното сребърно покритие 925 имитира отразяващата повърхност на водната капчица, докато перлите от прясна вода също са игриво интегрирани в дизайна. Всеки ъгъл на пръстена и обеци показва различна форма, поддържаща дизайна универсален.

Име на проекта : Droplet Collection, Име на дизайнерите : Lisa Zhou, Име на клиента : Little Rambutan Jewellery.

Droplet Collection Пръстен И Обица

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.